ELLINORELLA

TISDAG

Publicerad 2014-12-30 22:37:00 i Daily - 19, Gifts,

Den här tisdagen har innehållit lite av varje då jag till en början hade en väldigt lugn morgon i sängen med datorn framför mig, så himla skönt och väldigt behöligt. Därefter var jag iväg tillsammans med familjen och mina kusiner, morbror och Malin en sväng, som är här över nyår! Jag fortsatte sedan ner till stan där jag träffade Emma och Becca en liten stund innan jag lunchade tillsammans med Frida! Kina-buffé blev det för vår del idag och det var verkligen jätte gott, väldigt länge sedan jag åt det faktiskt! 
 
Jag fick dessutom en väldigt fin julklapp/körkorts present utav Frida som jag blev sååå himla glad över. Fick en tröja som jag väldigt länge kollat på. Tack så jätte mycket, ännu en gång fina du!
 

Om

Min profilbild

ELLINORELLA

Välkommen hit! Mitt namn är Ellinore, dom flesta kallar mig för Ella. Jag är en glad och sprallig tjej på 19 år, går andra året på gymnasiet med inriktning - handel och trivs väldigt bra. Jag har ett stort intresse för kläder och mode, umgås mer än gärna med vänner, familj och pojkvän och allt som har med mat och godsaker att göra, faller mig i smaken. Är en riktigt gottegris med andra ord. Här på http://ellinorella.blogg.se/ kommer ni få ta del utav min mer eller mindre intressanta vardag i en småstad i ett fint Småland. Jag hoppas att ni gillar det ni ser och att ni kommit, för att stanna kvar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela